Forum Wrocław

Pełna wersja: Najlepszy teledysk
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak wyżej w temacie ;-)

Dodam, że niekoniecznie musi być ulubiony, choć to przeważnie idzie w parze. I mam na myśli też to, że piosenka niekoniecznie musi być świetna, bo tu tylko chodzi o to, co oko cieszy ;-) Ale to też często idzie w parze z lubieniem danego kawałka.

Można też podawać jakieś linki do youtube ;-) Albo opisać, dlaczego akurat ten teledysk lubicie.
Wszystko, co z tematem związane ;-)

Ja muszę przemyśleć sprawę, bo jest sporo takich dobrych teledysków. Ale pierwsze, co mi na myśl przychodzi, to "Sleeping Awake" P.O.D. Zarówno za samą piosenkę, jak i teledysk.
Mnie za każdym razem oczarowują teledyski grupy Hurts. Są tajemnicze i zachęcają do sprawdzenia innych utworów tej grupy.
Nie przepadam za muzyką Gwen Stefani, ale teledyski to ma rewelacyjne! Szczególnie mi się podobał ten do piosenki "what you're waiting for" czy jakoś tak. Uśmiech
az wszedłem na youtub żeby sprawdzic.Znalazłem jakąs wersję 5 minutową i prawie 2 pierwsze minuty przewinąłem i sie zastanawiałem,co ty widziałaś w tym teledysku. Język
Przekierowanie