Forum Wrocław

Pełna wersja: Muzyczna przemiana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A no właśnie.. Co sprawiło, że słuchacie akurat takiego, a nie innego gatunku? Cofając się kilka lat, jako mały brzdąc każdy słuchał tego, co leciało w radio, co rodzice słuchali, wszelkie disco dozwolone A jednak po jakimś czasie ukierunkowaliśmy się: techno, hip-hop, r&b, rock, rap, metal, pop ... Z czego wynikła u was ta zmiana? Myślicie, że gdybyście teraz dorastali wybór ponownie padłby na to samo?
Pewnie tak... od bardzo dawna słucham tego, czego słucham, ganiają mnie trochę w domu, że wyjce, ale cóż... nie musi się każdemu podobac... ale moje poglądy w wielu tematach raczej są niezmienne, więc myślę, że muzycznie też tak by było własnie!
U mnie muzyka słuchana za młodu wynikała ze środowiska z jakim się zadawałem- były to zdecydowanie mocniejsze brzmienia. Zapewne gdybym kiedyś miał wybór to i tak padłoby na rock Uśmiech Nie wybaczyłbym sobie słuchania disco polo Język
Na początku słuchałam popu, potem za tatą klasycznego rocka. Później poznałam wiele świetnych grup, których gatunki były różne. Na pewno wpływ na mnie miał mój tata.
Zazdroszczę moi rodzice uwielbiaja Papa Dance- az sie boję pomyśleć co by ze mnie teraz wyrosło, gdybym poszedł w ich ślady.
Ja mam teraz właśnie takie momenty przemian. Zapisałam się na warsztaty http://voiceon.pl/ i tam dotykamy własnie różnych rzeczy, gatunków. I ja dzięki temu właśnie się zakochuje w nowych brzmieniach. : )
Przekierowanie