Forum Wrocław

Pełna wersja: Microsoft Word
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wie ktoś z Was skąd można ściągnąć Worda?

Od niedawna mam w domu nowy komputer, na którym nie ma zainstalowanego MS Office'a. Szukałam Worda w Internecie i znalazłam tylko darmowego OpenOffice'a. Myślałam, że będzie OK, bo Writer, który jest w pakiecie wygląda tak jak Word i otwiera pliki .doc , ale niestety zapisuje w innym formacie, więc ktoś, kto nie ma tego programu, nie otworzy prac zapisanych w nim

Jeśli nie ma Worda w Internecie, to czy znacie jakiś inny sposób na rozwiązanie tego problemu?
Najlepiej poszukać na forach na których hostują różne rzeczy peb albo darkwarez. Tam zawsze sie coś znajdzie
Ja nie mam Office'a na kompie i mi to w sumie nie przeszkadzało dopóki nie musiałam zrobić prezentacji, a bez Power Pointa trochę trudno.
Na studiach bez office'a nie idzie przeżyć. A to ściągę zrobić,a to prowadzący przesyla jakieś materiały...
Jakie ściągi?! ;-) No, racja, bez Office'a jest ciężko i chyba w końcu w niego zainwestuję.
jeszcze kilka tygodni i to poczujesz Duży uśmiech te kilometry zapisanych maczkiem kartek ;P
Przekierowanie