Forum Wrocław

Pełna wersja: Joga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Uprawiacie yogę? Jeśli tak, to jak długo, często? Co o niej sądzicie? Pomaga Wam: fizycznie, psychicznie?

Na yodze byłam na razie kilka razy, ale zamierzam ćwiczyć dalej. Podoba się mi, choć nie mogę rozprostować dobrze nóg i kręgosłupa (może po roku, dwóch mi to wyjdzie). Trochę mam problemy w relaksem pod koniec. Zamierzam chodzić 2 razy w tygodniu, jeśli się nie przeprowadzę.
mam pytanie: czy joga nie jest dla kobiet? Bo sam bym z ciekawości spróbował,ale nie chce być jedynym facetem na sali Język
Joga nie zna pojęcia płci. Język Raz rozstałam zaciągnięta przez przyjaciela i byłam jedyną dziewczyną na sali. Bardzo mi się podobało, ale muszę przyznać, że jak na kogoś kto nie rozciąga się na co dzień, bardzo cierpiałam po tych zajęciach na następny dzień. Zakwasy miałam w każdym najmniejszym mięśniu na moim ciele. Nie zmienia to jednak faktu, że strasznie mi się podobało i chciałam to kontynuować, ale nie mogłam znaleźć żadnej w miarę taniej i znanej szkoły yogi. Może Wy mi coś polecicie?Uśmiech Mieszkam na Szczepinie.
Hmm...chyba sie rozejrzę. Fajnie by było gdyby istniała możliwość skorzystania z jednorazowych zajęć darmowych i wtedy podjęcia decyzji o karnecie. Joga to nadal dla mnie czarna magia i nie wiem czy nie porywam się z motyką na slońce.
Przekierowanie