Forum Wrocław

Pełna wersja: Jogging
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy lubicie biegać? Jeśli tak, to może powiecie, jakie miejsce najlepiej do tego się nadaje?
Ja to bym bardzo chciała biegac! Ale niestety od jakiegoś czasu wszystkie moje postanowienia w tej sprawie jakoś tak.... spełzają na niczym! Podziwiam tych, którzy są konsekwentni i systematyczni i potrafią się do biegania zmobilizowac!
osobiście nie biegam,ale często widuje się biegających w parkach. Chyba tam w sumie najlepiej- dośc miękkie podłoże i w taką pogode jak teraz to i ludzi niewiele.
NIE PRZEPADAM! Próbowałam zacząć biegać już z tysiąc razy, zazwyczaj kiedy robiło się ciepło. Tak się składa, że w Parku Klecińskim są dobre warunki, ale ja każdorazowo nie mogłam się przemóc i biec dłużej niż 5 minut. W warunkach "laboratoryjnych", tj. w siłowni, na automatycznej bieżni, nie mam problemu z bieganiem, nawet za tym przepadam, ale w "rzeczywistości" irytują mnie psy bez smyczy (boję się) i nierówności terenu. A! No i najważniejsze - jeśli chcesz biegać to spraw sobie specjalne buty w teren, bo daleko nie ujedziesz, a w takiej siłowni możesz biegać w jakichś podrzędnych adidasach, stawy lepiej zniosą taką nawierzchnię niż jakieś poukrywane niespodzianki terenu w parku. Oczko
Zawsze najlepiej biegać z kimś-wtedy jest odpowiednia motywacja i raczej się szybko nie zrezygnuje. Właśnie częściej spotykałem się z przekonaniem,że bieżnie są fu i niedobre i że lepiej jednak tradycyjnie w parku.
Bardzo lubię biegać , szczególnie to praktykuje w sezonie wiosenno-letnim i wtedy staram się to robić regulanie
Przekierowanie