Forum Wrocław

Pełna wersja: Uniwersytet Wrocławski
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Studiuję geografię na Uniwersytecie Wrocławskim (jestem na I roku). Zastanawiam się, czy spotkam tu innych studentów tej uczelni, którzy swoim doświadczeniem pomogą mi przetrwać te ciężkie lata Cyklop Jakieś wskazówki dla nowych? Na kogoś trzeba szczególnie uważać? Szczęśliwy
Sam się ktoś nawinie. Nic tak nie jednoczy ludzi jak sesja. Oczko Zobaczysz, że jak tylko zamachasz notatkami, znajdzie się całe grono Twoich wielbicieli. Więc o nic się nie martw. Duży uśmiech
Strzał w dziesiątkę. Język Każdy studenciak poleci na darmowe notatki, więc lepiej równoważ chodzenie na wykłady na przemian z imprezami. Jak się pochwalisz, od razu zyskasz adoratowów. Język
Byleby te notatki, które się udostępnia nie były pisane żółtym długopisem, bo na niewiele się zdadzą jeżeli po skserowaniu wyjdzie biała "kopia". Oczko Z tego co wiem to niektórzy studenci medycznego stosują takie praktyki. To trochę złośliwe, ale z drugiej strony rozumiem ich niechęć do powielania ich pracy. No, ale to już jest metoda, na którą znajomych się nie złowi. Oczko
Zależy co kto woli- znajomych bo się lubimy ,czy znajomych bo dajesz notatki ;]
Ostatnio zobaczyłem,że ściągi drukuje sie nawet na przeźroczystych foliach- i wtedy gdy taką folię sie kładzie na blacie to nie widać że coś sie tam ma(ławki zazwyczaj są na tyle popisane,że wszystko się zlewa w jedno).
Przekierowanie