Forum Wrocław

Pełna wersja: Jakiej poczty mailowej używacie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z jakich skrzynek mailowych korzystacie? Gmail, wp, onet,...??? Jestem ciekaw, czy jesteście zadowoleni z funkcjonowania waszych skrzynek pocztowych i jak je oceniacie.
Chciałem też zapytać, czy ktoś z was korzysta z jakiś mniej standardowych rozwiązań, może płatnych skrzynek pocztowych czy własnych serwerów. Szukam po prostu jakieś dobrej poczty, tak aby mieć adres w swojej domenie (imie@nazwisko.pl). U niektórych rejestratorów po rejestracji domeny jest dostęp do płatnych skrzynek pocztowych za darmo, tak jest np. w skrzynce mailowej w nazwa.pl. Na razie znalazłem tylko to, ale chciałem jeszcze porównać z innymi usługami. Dlatego jeśli korzystacie z takich skrzynek to piszcie opinie na temat interfejsu, filtru spamowego, etc. Dzięki za porady.
Zdecydowanie gmail i zdecydowanie jestem bardzo zadowolona, chociaż zmiany, które nastąpiły niedawno, parę miesięcy temu, nie są jakoś super dla mnie. No ale nadal pozostaję wierna Uśmiech
o2, to była moja pierwsza skrzynka pocztowa i tak juz zostało
Ja od wielu lat(12?) korzystam z yahoo. Teraz jestem bardzo niezadowolony, bo strasznie przepuszcza wszelakie reklamy. Miałem z nią niejeden problem, ale jakoś ciężko mi z niej zrezygnować. W końcu tam się mieści ponad 10 lat mojego życia. W celach służbowych jednak korzystam z gmailu i tu jestem już super zadowolony
gmail Oczko
o2.pl, op.pl, wp.pl mam tylko trzy adresy
Przekierowanie