Witam!
Czy możecie polecić mi jakiś serwis we Wrocławiu, który zajmuje się regeneracją turbosprężarek? Zależy mi na sprawdzonym serwisie który wykona dobrze swoją robotę.
Wie ktoś coś więcej w tej kwestii?
We Wrocławiu jest kilka tego typu serwisów . Dobrym jest (chociaż krążą o nim złe opinie sprzed kilku lat) TurboSerwis - ulica Klimasa 4. Ja w każdym razie miałem z nim dobre doświadczenia, korzystałem na początku tego roku

Dziękuje za odpowiedź. A powiedz jeszcze jak jest u nich z gwarancją i ceną na wykonane usługi? Pisząc wprost, jakie są ceny regeneracji turbosprężarek, bo mam cenniki u innych zakładów z Wrocławia.
Ja robiłem u nich wtryski, byłem zadowolony dlatego potem dałem i także turbosprężarkę do regeneracji.
Gwarancji na turbo dają 2 lata, cena ok. 1000 zł, ja płaciłem 900 zł. U mnie po regeneracji zrobiłem kilkanaście tysięcy kilometrów i póki co nie musiałem reklamować, więc polecam!!!
Dzięki za wypowiedzi, udało mi się jakiś czas temu skorzystać z usług tego warsztatu i mam o nim same dobre zdanie. Z przyjemnością i chęcią każdemu mogę polecić:
http://turboserwis.pl/
Tak jak kolega wyżej pisał, ja również jestem zadowolony. Turbina po regeneracji u nich działa już kilka miesięcy, wszystko jest bez zarzutu. Polecam!
Moim zdaniem warto pytać na forach motoryzacyjnych konkretnych samochodów. Ja np. mam VW passat i tam ktoś mi polecił konkretny warsztat.