Jaki basen polecacie dla wycieczek szkolnych, grupki młodzieży i jaki dla rodziny 2+2?
Jeśli chodzi o dzieci to najlepiej szukac basenów przystosowanych do ich przyjmowania- płytkie baseny i dużo ratowników. A jeśli chodzi o starsze dzieci- dla nich wystarczy woda i zjeżdżalnia-a to jest wszędzie

Zawsze można też zaszaleć z Aquaparkiem

Aquapark to jest to. Wybieram się właśnie ze znajomymi w piątek. W sumie to zaskakujące, że kilka prostych zjeżdżalni wodnych potrafi w dalszym ciągu dać mi tyle frajdy. Mam już swoje lata

i samemu bym się nie wybrała, ale ze znajomymi można zachować dystans i świetnie się tam bawić.
Z resztą,samemu to nie warto nawet iść do aquaparku-bo wtedy to się tylko popływa a reszte czasu przenudzi

A gdzie polecacie naukę pływania, nie taką od podstaw, ale powiedzmy lekcje doszkalające. Ogólnie umiem pływac, ale nie czuję się jeszcze zbyt pewnie.
Jak coś tam umiesz pływać, to dalej można powtórzyć aquapark

Frajda 100 razy większa od pływanie po zwykłym basenie. Tylko nie idź sam, bo się wynudzisz, tylko z dobrym towarzystwem
A co z tym Wrocławskim Aquaparkiem? Nie jest dobry, nie nadaje się?

Jak najbardziej się nadaje, tylko trochę drogo

Ja lubię chodzić na basen miejski, wydaje mi się, że jest nieco mniej zapchany niż Aquapark
a jak jest z miejskimi basenami ? gdzie polecasz ? jakie są teraz ceny ?