Witam,
Orientuje się może ktoś z forumowiczów ile trwa przeważnie wykonanie dużej akcji związanej z dystrybucją materiałów reklamowych? W głównej mierze interesuje mnie
roznoszenie ulotek Kielce, czyli po prostu dystrybucja bezadresowa.
Na stronie internetowej pewnej firmy, zajmującej się kolportażem materiałów reklamowych, znalazłem informację, że takie przedsięwzięcie trwa mniej więcej 3-5 dni. To by się zgadzało, bo kiedyś korzystałem z tego typu usług i w moim odczuciu właśnie tyle to zajmowało czasu. Jeżeli ktoś ma doświadczenie w tej materii, to powinien się z tym uwinąć szybko i sprawnie.
Nasza firma zamawiała niedawno ulotki reklamowe w Fabryce Reklamy w Łodzi. Razem z ulotkami zamówiliśmy dodatkowo specjalne stojaki na takie ulotki. Są ustawione w marketach, gdzie sprzedajemy nasze wyroby, a ulotka dotyczy instrukcji obsługi oraz ich montażu. Ulotki rozchodzą się szybciej niż nasze produkty. To świadczyłoby, że wielu klientów przed kupnem produktu szuka jakiś informacji o nim, a sprzedawcy nie zawsze wszystko wytłumaczą w sposób należyty.
W mojej działalności ograniczam się do reklamy w internecie. Mam zaufanego speca od marketingu szeptanego. Taki freelancer od mediów społecznościowych New Project Łódź - newproject.biz.pl .