01-09-2013, 07:08 PM
Stron: 1 2
01-11-2013, 06:11 PM
Oj tak! Też bym się chętnie gdzieś trochę poruszała! Kto wie, gdzie jest jakaś zumba czy coś ??
01-14-2013, 07:56 PM
jeśli zależy wam na niskich cenach to najlepiej szukać w klubach osiedlowych,a jeśli jednak jakość to jest dużo siłowni połączonych z fitnessklubami - Piure chociażby. Ale oni się już cenią

01-14-2013, 09:03 PM
Jak dla mnie to te osiedlowe klubiki są o wiele bardziej przyjazne (cenowo) dla przeciętnego Kowalskiego. Nie wiem jak Wy, ale ja nie jestem mistrzynią fitnessu, a ilekroć probuję zapisać się na zajęcia do jakiejś znanej sieci, czuję się onieśmielona. Widząc te wszystkie "doświadczone" kursantki, które przychodzą w super markowych ciuchach i specjalnie dobranych butach zaczynam mysleć, że tylko się wygłupiam pojawiając się razem z nimi. Nie wspomnę już, że takie kluby są zazwyczaj zlokalizowane w jakichś strategicznych miejscach i trzeba tracić czas na dojazd. Z osiedlowymi klubami ma się sprawa inaczej. Może nie ma tam jakiegoś super wystroju (cóż, zazwyczaj są to jakieś pawilony, w których zlokalizowane są takie kluby), ale przynajmniej można poczuć się swojsko, a nawet spotkać jakąś sąsiadkę. No, i największy plus - ubierasz się w dres i idziesz do budynku w pobliżu wlasnego miejsca zamieszkania! 

01-14-2013, 09:27 PM
Tak jak mówiłem, każdy wybiera to co mu najbardziej odpowiada.
Sam tez bym wybrał osiedlowy,ale to ze względu na to że się idzie razem ze znajomymi i nie zostawia kokosów w opłacie za karnet.

01-14-2013, 10:19 PM
Pełno jest takich klubów siedlowych, praktycznie każda dzielnica/blokowisko oferuje taką możliwość. Dla mnie ważniejsze od renomy sieci fitness byłoby raczej to ile zapłacę. Czy tu czy tam, wszędzie da radę się spocić. 

01-14-2013, 11:45 PM
Według mnie spocić można się równie dobrze w domu, robiąc przysiady. Ale na zajęciach bardziej przyłożysz się do ćwiczeń. A jeśli zależy Ci na prawdziwej formie to chyba nie ma innego wyjścia jak po prostu poważnie wziąć się za siebie lub pójść do klubu.
01-14-2013, 11:45 PM
Nieprawda. Jak dla mnie to efekty można osiągac również samemu. Pytanie tylko, czy jesteś w stanie trzymać się postanowień. 

01-15-2013, 07:27 AM
Wydaje mi się,że nie. Jak sie pobuje ćwiczyć w domu to zawsze zauważa sie milion innych rzeczy do zrobienia,a że ćwiczenie w domu niejako jest darmowe to nie ma dodatkowej motywacji w postaci żałowania wydanych pieniędzy. Jak się za coś zapłaci to chce sie to wykorzystać,aby nie przepadło.
08-06-2013, 05:47 AM
Czy któraś z was chodzi na pool dance?
Stron: 1 2