01-13-2013, 09:02 AM
Stron: 1 2
01-13-2013, 12:56 PM
Ale tylko tak.... turystycznie, ciężko coś załatwic dojeżdżając rowerem, bo mało stojaków na rowery jest jednak!
01-13-2013, 08:44 PM
Nie, zdecydowanie nie po mieście! Rowerem to na świeże powietrze a nie do miejskich spalin i między samochody!
01-14-2013, 07:46 PM
jak rower to tylko rekreacyjnie w weekend,albo latem. Tak to strach go gdziekolwiek zostawiać,bo jednak nawet jak się przypnie gdzies przy szkole,to można wyjść po zajęciach i już go nie znaleźć ;]
01-14-2013, 08:07 PM
Wiosną wyciągam rower i dojeżdżam tak na uczelnię. Faktycznie, czasem ciężko coś załatwić, bo nie ma gdzie zostawić roweru, ale akurat przed uczelnią jest stojak i jest fajnie. 

01-14-2013, 11:17 PM
Wiecie co mi się najbardziej podoba w naszym mieście? Zwiększający się z roku na rok poziom inwestycji ze strony miasta w infrastrukturę rowerową. Strasznie doceniam, że teraz można po prostu podejść do stojaka z rowerami, zapłacić drobną kwotę i przejechać się w piękny dzień rowerem po parku lub po prostu bez celu, dla zabicia czasu. Ja zdecydowanie zaliczam się do osób, które preferują rower jako środek komunikacji w ciepłe dni!
01-15-2013, 03:36 PM
A nie ma cie problemu z tym,że ludzie grzebią się przy rowerach i próbują odpinać? Albo inteligentni ludzie stawiający rowery w stojakach ''w ostępie'' przez co już się nie da nic postawic pomiędzy.
11-16-2013, 03:01 PM
No ja w piękne dni totalnie odpuszczam komunikację miejską na rzecz roweru 

07-02-2014, 05:10 PM
Ja zimą i jesienią jeżdżę autem , a latem i wiosną rowerem z uwagi na koszty. Z tym przypinaniem roweru to się zawsze boję czy będzie stał jak wrócę, zawsze wolę dać gdzieś na przechowanie - więc się z ochroniarzami dogaduję , a w ogóle to myślę ubezpieczenie roweru wykupić, bo patrzyłam że w CUK koszt takiego pakietu Assistance rowerowego to jest koszt 149 zł na rok - to nie majątek, a jakby zdarzył mi się - odpukać- jakiś wypadek to przynajmniej bym nie została bez niczego, bo NNW jest na sumę 20 tysięcy.
08-02-2014, 10:18 PM
Też sporo jeżdżę rowerem, dobra sprawa taka polisa. Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest chociaż z usług Cuk już korzystałam przy zakupie ubezpieczeń

Stron: 1 2