![]() |
O transporcie ogólnie - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Komunikacja miejska (/forum-3.html) +--- Wątek: O transporcie ogólnie (/thread-86.html) Strony: 1 2 |
RE: O transporcie ogólnie - mijo11 - 11-25-2013 04:16 PM Słuchajcie, na pewno jest więcej plusów niż minusów jazdą razem jednym autem niż 5 osób w 5 samochodach. Zaoszczędzenie paliwa, mniejszy ruch na drogach , ale mało ludzi tak jeszcze robi bo nie słychać jakoś zbytnio o tym. RE: O transporcie ogólnie - Excalibur88 - 12-09-2013 02:59 PM Ludzie nie lubią wozić obcych w swoich autach, a szkoda. Mała zrzutka na paliwo i wszyscy byliby zadowoleni RE: O transporcie ogólnie - Gab25 - 07-02-2014 04:53 PM Czytałam że to z powodu obaw o ewentualny wypadek i potem odszkodowanie. RE: O transporcie ogólnie - Maaaja - 02-13-2015 02:21 PM Sie wydaje, ze coraz więcej osób korzysta z tego typu transportu - kwestie ekonomiczne odgrywają tutaj główną rolę. Ja mieszkam po Wrocławiem i często umawiam sie ze znajomymi na podwiezienie do centrum - oni mają korzyść bo nie muszą biec na tramwaj czy jechać w ciasnym autobusie, a ja płacę mniej za benzynę! ____________ Sprawdźcie cennik - tutaj warto się zatrzymać |