Forum Wrocław
Zmierzch - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html)
+--- Wątek: Zmierzch (/thread-102.html)

Zmierzch - Klio - 01-13-2013 09:09 AM

Ja po przeczytaniu wszystkich części, uważam, że książki są świetne i jestem fanką całej sagi. Raczej nie jest to literatura najwyższych lotów, lecz dla mnie liczy się to, że fabuła wciąga i to bardzo, nie przestajeesz czytać, aż nie skończysz oraz to, że chciałabym być na miejscu bohaterów. Można więcej pisać ochów, achów, lub zjechać, ale dla mnie jest to niewarte niczego, dopóki samemu się nie przeczyta. Wielu ludzi, którzy nie gustują w tego typu książkach, całkiem straciło głowę dla twilightu.
A co do filmu, to taki sobie, mnie nie zachwycił, brakowało mi wielu ważnych scen, no ale oglądało się całkiem miło.
Ksiązki polecam każemu.
A Wy co sądzicie?

RE: Zmierzch - Kontrolka - 01-13-2013 01:42 PM

Zgadzam się w zupełności. Po przeczytaniu książek inaczej sobie film wyobrażałam, ale w sumie nie jest zły, wiadomo, w filmie nie da się wszystkiego co w książce zmieścic

RE: Zmierzch - GallAnonim - 01-14-2013 11:04 AM

Ani nie oglądałam ani nie czytałem. Moja dziewczyna byla zachwycona trailerem pierwszej części do tego stopnia że najpierw sięgnęła po książke i jej przeszło Oczko Powiedziała,że to typowa książka dla nastolatek i tak naprawdę starsza dziewczyna która ją przeczyta to sie puknie w głowę i w życiu na film nie pójdzie.

RE: Zmierzch - Mała Mi - 01-14-2013 09:00 PM

Oglądałam tylko pierwszą część. I raczej się uśmiałam. Oczko Książki, podejrzewam, nie mają zbyt dużej wartości artystycznej. Oczko

RE: Zmierzch - GallAnonim - 01-14-2013 09:32 PM

No, już myślałem że będę sam w swojej opinii Uśmiech Ale muszę przyznać,wystarczylo pociągnąć za odpowiednią żyłkę i posypały się filmy o wampirach i wilkołakach Oczko

RE: Zmierzch - margaritha - 03-19-2013 12:04 PM

Ja tylko oglądałam pierwsze 2 części , ksiązek nie czytałam ale jak mi kiedyś w wolnej chwilce wpadną w ręce to zapewne przeczytam dla sprawdzenia jaka jest różnica