![]() |
Najlepszy teledysk - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Najlepszy teledysk (/thread-104.html) |
Najlepszy teledysk - Klio - 01-13-2013 09:10 AM Jak wyżej w temacie ;-) Dodam, że niekoniecznie musi być ulubiony, choć to przeważnie idzie w parze. I mam na myśli też to, że piosenka niekoniecznie musi być świetna, bo tu tylko chodzi o to, co oko cieszy ;-) Ale to też często idzie w parze z lubieniem danego kawałka. Można też podawać jakieś linki do youtube ;-) Albo opisać, dlaczego akurat ten teledysk lubicie. Wszystko, co z tematem związane ;-) Ja muszę przemyśleć sprawę, bo jest sporo takich dobrych teledysków. Ale pierwsze, co mi na myśl przychodzi, to "Sleeping Awake" P.O.D. Zarówno za samą piosenkę, jak i teledysk. RE: Najlepszy teledysk - GallAnonim - 01-14-2013 11:12 AM Mnie za każdym razem oczarowują teledyski grupy Hurts. Są tajemnicze i zachęcają do sprawdzenia innych utworów tej grupy. RE: Najlepszy teledysk - Mała Mi - 01-14-2013 08:56 PM Nie przepadam za muzyką Gwen Stefani, ale teledyski to ma rewelacyjne! Szczególnie mi się podobał ten do piosenki "what you're waiting for" czy jakoś tak. ![]() RE: Najlepszy teledysk - GallAnonim - 01-15-2013 04:32 PM az wszedłem na youtub żeby sprawdzic.Znalazłem jakąs wersję 5 minutową i prawie 2 pierwsze minuty przewinąłem i sie zastanawiałem,co ty widziałaś w tym teledysku. ![]() |