Forum Wrocław
Ulubieni aktorzy - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Inne (/forum-13.html)
+--- Wątek: Ulubieni aktorzy (/thread-108.html)

Ulubieni aktorzy - Klio - 01-13-2013 09:14 AM

Aktorzy których lubię, hmm, to będzie tak: George Clooney, James McAvoy za wdzięk, Keanu Reeves za wrażliwość, Ken Watanabe za urode, Alec Baldwin, bo wydaje mi się być sympatyczny.

RE: Ulubieni aktorzy - Kontrolka - 01-13-2013 02:19 PM

Johny Depp od czasów Edwarda Nożycorękiego już! Od zawsze i na zawsze dla mnie najlepszy!

RE: Ulubieni aktorzy - Dębacka - 01-13-2013 02:36 PM

Oj, dużo by wymieniac, ale jak się nad tym zastanawiam, to sami faceci są na mojej liście ulubieńców... Rutger Hauer, Edward Norton, Liam Neeson...

RE: Ulubieni aktorzy - GallAnonim - 01-14-2013 11:24 AM

A mi patriotycznie podobają sie polskie aktorki Anna Przybylska albo Olga Bołądź. Uśmiech W sumie polskie są najbardziej naturalne. Jak oglądam kobiete która ma 50 lat a wygląda na 25 to mnie ciarki przechodzą.

RE: Ulubieni aktorzy - Mała Mi - 01-14-2013 08:14 PM

Już od jakiegoś czasu przestałam cenić aktorów za wygląd, więc pierwsze miejsce ma u mnie Jack Nicholson. Niemal każda jego rola jest wybitna.

RE: Ulubieni aktorzy - KsiezycowyKrolik - 01-14-2013 08:16 PM

Moją miłością jest Audrey Tautou i nikt ani nic tego nie zmieni. Ma niesamowite ciemne oczy, a jej rola w Amelii sprawiła, że bezgranicznie sie w niej zakochała. Kto nie widział tego filmu, koniecznie mu polecam!!!

RE: Ulubieni aktorzy - GallAnonim - 01-15-2013 04:45 PM

Pierwsza dziewczyna która chwali kobietę! Królik, czyżby w tobie nie było ani odrobiny zazdrości? Chyba jesteś moim ideałem ;P

RE: Ulubieni aktorzy - Nina_Jaś - 08-06-2013 06:18 AM

Zdecydowanie da mnie nr jeden jest Anthony Hopkins