![]() |
Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Giełda (/forum-12.html) +--- Wątek: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? (/thread-119.html) Strony: 1 2 |
Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - Klio - 01-13-2013 09:31 AM Szukacie na forum osob, ktore potrzebuja rzeczy, ktorych wy juz nie chcecie? Wystawiacie na allegro, a moze po prostu wyrzucacie? RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - Kontrolka - 01-13-2013 12:59 PM To co się nie nadaje do używania to do kosza, nie mam mani gromadzenia. A jeśli coś, ubranie najczęsciej jest dobre i całe to do pojemnika PCK, niech jeszcze ktoś ma z tego pożytek. RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - Dębacka - 01-13-2013 02:35 PM Nie mam zbyt wielu rzeczy więc też nie mam wiele do oddawania, ale jeśli już to najczęściej zwyczajnie wyrzucam to co jest mi niepotrzebne. RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - GallAnonim - 01-14-2013 11:20 AM Teraz jest dużo portali, na których można swoje rzeczy sprzedawać więc najpierw próbuję tam. Jak nie idzie to oddaje potrzebującym z mojego miasta- nie do tych kontenerów(mam wrażenie,że roznosza później te ubrania gdzie tylko się da) RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - peggybr0wn - 01-14-2013 08:19 PM Ja się ich niestety nie pozbywam. ![]() RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - Mała Mi - 01-14-2013 08:34 PM Ja staram się sprzedać niepotrzebne rzeczy. Jeśli nikt ich nie chce,to oddaję i mam nadzieję, że komuś się przydadzą. ![]() RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - GallAnonim - 01-14-2013 09:45 PM Peggy, na to najlepszym sposobem jest sesja ![]() RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - elgrey - 02-28-2013 06:01 PM Chciałem tylko zaznaczyć , że te kosze PCK na odzież w większości są własnością prywatnych firm , które handlują używaną odzieżą , wiem ponieważ mój szwagier pracował u nich jako kierowca i opróżniał pojemniki . RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - kolega1975 - 07-10-2013 11:03 AM Kubeł i tyle :] Jeśli coś przedstawia wartość można próbować sprzedać lub oddać komuś. RE: Jak pozbywacie się niepotrzebnych rzeczy? - qierowniq - 09-20-2013 01:01 PM Mi niestety wszystko się przydaje i magazynuje w garażu ![]() |