Forum Wrocław
Kosmetyki do stóp - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html)
+--- Wątek: Kosmetyki do stóp (/thread-122.html)

Kosmetyki do stóp - Klio - 01-13-2013 09:35 AM

Stosujecie jakieś kosmetyki do stóp? jakie są według Was najlepsze? co się sprawdza?

RE: Kosmetyki do stóp - Kontrolka - 01-13-2013 01:34 PM

Mam problem z pekającymi pietami i w tym przypadku moim zdaniem najważniejsza jest systematycznośc i smarowanie stóp. Nie wazne czym kremem do stóp, czy do twarzy, balsamem do ciała, aby tylko każdego dnia, to naprawdę działa.

RE: Kosmetyki do stóp - GallAnonim - 01-14-2013 11:09 AM

O dziwo mężczyźni rzadziej mają takie problemy ;P U mnie wystarczy raz na jakiś czas przejechać pumeksem i grubo posmarować kremem nawilżającym Oczko

RE: Kosmetyki do stóp - Mała Mi - 01-14-2013 08:59 PM

Peeling do stóp i koniecznie pumeks. Szorstkie pięty niesamowicie mnie denerwują. A gdy jest lato i kąpię się w jeziorze, to mam darmowy peeling stóp. Uśmiech

RE: Kosmetyki do stóp - GallAnonim - 01-14-2013 09:33 PM

zapytałem się mamy i powiedziała,że często wystarczy po prostu po kąpieli dobrze wycierać stopy- bo zazwyczaj sie to miejsce omija. I wtedy takie szorstkie pięty tworzą się wolniej.

RE: Kosmetyki do stóp - Mała Mi - 01-14-2013 09:39 PM

O, muszę spróbować. Faktycznie, ja to miejsce omijam i w ogóle nie lubię się wycierać ręcznikiem. Duży uśmiech

RE: Kosmetyki do stóp - GallAnonim - 01-15-2013 04:32 PM

strząchnąć też można ale nie wiem czy to na stopy działa Uśmiech i podobno spać w skarpetkach sie powinno

RE: Kosmetyki do stóp - margaritha - 03-19-2013 11:44 AM

No właśnie, meżczyźni mają jakos zdecydowanie lepiej .... mój wcale nie dba o stopy jakoś szczególnie a ma jak niemowlaczek, a ja codziennie kremuję, ścieram a sucha skóa wciaż powraca

RE: Kosmetyki do stóp - Gab25 - 08-31-2013 03:07 PM

Ja używam Neutrogeny.