![]() |
Joga - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Ośrodki sportowe (/forum-4.html) +--- Wątek: Joga (/thread-123.html) |
Joga - Klio - 01-13-2013 09:37 AM Uprawiacie yogę? Jeśli tak, to jak długo, często? Co o niej sądzicie? Pomaga Wam: fizycznie, psychicznie? Na yodze byłam na razie kilka razy, ale zamierzam ćwiczyć dalej. Podoba się mi, choć nie mogę rozprostować dobrze nóg i kręgosłupa (może po roku, dwóch mi to wyjdzie). Trochę mam problemy w relaksem pod koniec. Zamierzam chodzić 2 razy w tygodniu, jeśli się nie przeprowadzę. RE: Joga - GallAnonim - 01-14-2013 07:54 PM mam pytanie: czy joga nie jest dla kobiet? Bo sam bym z ciekawości spróbował,ale nie chce być jedynym facetem na sali ![]() RE: Joga - peggybr0wn - 01-14-2013 10:15 PM Joga nie zna pojęcia płci. ![]() ![]() RE: Joga - GallAnonim - 01-15-2013 03:52 PM Hmm...chyba sie rozejrzę. Fajnie by było gdyby istniała możliwość skorzystania z jednorazowych zajęć darmowych i wtedy podjęcia decyzji o karnecie. Joga to nadal dla mnie czarna magia i nie wiem czy nie porywam się z motyką na slońce. |