![]() |
Zielona herbata - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Inne (/forum-13.html) +--- Wątek: Zielona herbata (/thread-126.html) Strony: 1 2 |
Zielona herbata - Klio - 01-13-2013 09:40 AM Zielona herbata - lubicie? Ponoć bardzo zdrowa, ja odkryłam jej własciwosci smakowe dopiero niedawno. ![]() RE: Zielona herbata - Kontrolka - 01-13-2013 02:08 PM Wypiję każdą herbatę, pod warunkiem, że nie jest czerwona. Ale jakoś niezbyt wierzę w super lecznicze działanie herbaty zielonej, nie w Europie. Żeby ta herbata zadziałała, to trzeba by cały sposób odzywania w nas zmienic, a to się nie da! RE: Zielona herbata - Dębacka - 01-13-2013 02:32 PM Herbata jest ble. Najlepsza jest kawa albo zwykła, zwyczajna woda. nie wiem dlaczego, ale nie przepadam w ogóle za herbatą. Próbowałam, zielona smakuje jak zaparzone siano. RE: Zielona herbata - GallAnonim - 01-14-2013 07:30 PM Też częściej piję kawę, a zieloną parzy mi żona na uspokojenie,albo zimą ![]() RE: Zielona herbata - peggybr0wn - 01-14-2013 07:59 PM Jak dla mnie to zielona jest okej, ale jak się ją nieumiejętnie zaparzy to może komuś rzeczywiście nie smakować. No, ale poza tym "gorzkim" minusem to chyba nie można jej odmówić prozdrowotnych właściwości. ![]() RE: Zielona herbata - GallAnonim - 01-15-2013 04:47 PM A myślicie,że jak sie poslodzi to herbata traci swoje właściwości? RE: Zielona herbata - margaritha - 03-19-2013 12:09 PM jak chodzi o zieloną to jej smaku nie cierpię ale wierzę w jej zdrowotne włąściwości Kupuję od kilku miesiecy i pijam zieloną herbatę w kapsułkach - mocno skoncentrowaną, pomaga mi w odchudzaniu bo naprawdę wyregulowała mi przemianę materii , bardzo fajna i szczerze polecam RE: Zielona herbata - qunszt - 03-25-2013 09:52 AM Nie jest zbyt smaczna, ale się przyzwyczaiłem. Skusiłem się na nią, czytając o różnych walorach zdrowotnych RE: Zielona herbata - Nina_Jaś - 08-06-2013 06:19 AM Bardzo lubię zieloną herbatę, szczególnie dużo jej piję w zimę. RE: Zielona herbata - marta_zdyb - 12-04-2013 10:18 AM A ja od wielu lat piję zieloną herbatę i ją uwielbiam ![]() ![]() Mało osób zdaje sobie sprawę z tego że zielona herbata to tak na prawdę ta sama roślina z której robi się czarną, tylko nieprzetworzona ![]() ![]() ![]() Każda jest dobra, tylko należy ją prawidłowo zaparzyć ![]() |