![]() |
Jogging - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Ośrodki sportowe (/forum-4.html) +--- Wątek: Jogging (/thread-127.html) |
Jogging - Klio - 01-13-2013 09:43 AM Czy lubicie biegać? Jeśli tak, to może powiecie, jakie miejsce najlepiej do tego się nadaje? RE: Jogging - Kontrolka - 01-13-2013 02:00 PM Ja to bym bardzo chciała biegac! Ale niestety od jakiegoś czasu wszystkie moje postanowienia w tej sprawie jakoś tak.... spełzają na niczym! Podziwiam tych, którzy są konsekwentni i systematyczni i potrafią się do biegania zmobilizowac! RE: Jogging - GallAnonim - 01-14-2013 08:02 PM osobiście nie biegam,ale często widuje się biegających w parkach. Chyba tam w sumie najlepiej- dośc miękkie podłoże i w taką pogode jak teraz to i ludzi niewiele. RE: Jogging - peggybr0wn - 01-14-2013 10:23 PM NIE PRZEPADAM! Próbowałam zacząć biegać już z tysiąc razy, zazwyczaj kiedy robiło się ciepło. Tak się składa, że w Parku Klecińskim są dobre warunki, ale ja każdorazowo nie mogłam się przemóc i biec dłużej niż 5 minut. W warunkach "laboratoryjnych", tj. w siłowni, na automatycznej bieżni, nie mam problemu z bieganiem, nawet za tym przepadam, ale w "rzeczywistości" irytują mnie psy bez smyczy (boję się) i nierówności terenu. A! No i najważniejsze - jeśli chcesz biegać to spraw sobie specjalne buty w teren, bo daleko nie ujedziesz, a w takiej siłowni możesz biegać w jakichś podrzędnych adidasach, stawy lepiej zniosą taką nawierzchnię niż jakieś poukrywane niespodzianki terenu w parku. ![]() RE: Jogging - GallAnonim - 01-15-2013 03:51 PM Zawsze najlepiej biegać z kimś-wtedy jest odpowiednia motywacja i raczej się szybko nie zrezygnuje. Właśnie częściej spotykałem się z przekonaniem,że bieżnie są fu i niedobre i że lepiej jednak tradycyjnie w parku. RE: Jogging - Nina_Jaś - 08-06-2013 05:45 AM Bardzo lubię biegać , szczególnie to praktykuje w sezonie wiosenno-letnim i wtedy staram się to robić regulanie |