Forum Wrocław
Komu zawdzięczam to, kim jestem? - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Inne (/forum-13.html)
+--- Wątek: Komu zawdzięczam to, kim jestem? (/thread-130.html)

Komu zawdzięczam to, kim jestem? - Klio - 01-13-2013 09:48 AM

Jak w temacie.
Ciekawi mnie kto w największym stopniu wywarł wpływ na wasze życie?
Dzięki, a może przez kogo jesteście tacy, jacy jesteście.
Jestem pewna, że pokażą się konkretne osoby, z konkretnymi przykładami motywacji jakie na nas wywarli.

RE: Komu zawdzięczam to, kim jestem? - Kontrolka - 01-13-2013 01:10 PM

Takich osób jest wiele, począwszy od najbliższej rodziny, rodziców, rodzeństwa... A w moim przypadku osoba, która się pojawiła w moim życiu, gdy już wydawało się, że byłam zupełnie dorosła i ukształtowana... mój partner życiowy.

RE: Komu zawdzięczam to, kim jestem? - Dębacka - 01-13-2013 02:33 PM

Najbardziej to samej sobie. To moje wybory, decyzje, to co zrobiłam lub to czego zaniechałam spowodowały w największym stopniu, ze jestem w takim a nie innym momencie swojego życia!

RE: Komu zawdzięczam to, kim jestem? - GallAnonim - 01-14-2013 11:25 AM

Tak jak Dębacka- sobie. Sami mamy największy wpływ na to jacy jesteśmy i jak nas postrzegają inni ludzie. Fakt, możemy oczekiwać rad od przyjaciół,ale decyzja i tak zawsze pozostaje w naszych rękach.

RE: Komu zawdzięczam to, kim jestem? - Mała Mi - 01-14-2013 08:15 PM

Chyba najbardziej na mnie wpłynął mój przyjaciel. Jego poglądy robiły na mnie duże wrażenie i to dzięki niemu tak bardzo interesuję się literaturą czy muzyką.

RE: Komu zawdzięczam to, kim jestem? - GallAnonim - 01-15-2013 04:39 PM

W sumie dobrze mieć sensownych przyjaciół, z takim zastrzeżeniem,że nie powinno się na ślepo akceptować wszystkie co oni mówią i co polecają.