![]() |
Motywacje - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Inne (/forum-13.html) +--- Wątek: Motywacje (/thread-132.html) |
Motywacje - Klio - 01-13-2013 09:50 AM Opowiedzcie, jakie są wasze motywacje do wyznaczonych celów, marzeń lub nauki? Co robicie aby wypełniać swoje obowiązki z przyjemnością? Czy miewacie jakieś chwile słabości? RE: Motywacje - GallAnonim - 01-14-2013 11:28 AM Największą motywacja jest chyba korzyść wypływająca z osiągnięcia celu. W rzeczywistości najbardziej motywujący jest czas-kiedy zrobienie czegoś odkłada sie na ostatnią chwilę,a póxniej siedzi po nocy,byleby tylko zrobić ![]() RE: Motywacje - Mała Mi - 01-14-2013 08:17 PM Najbardziej mnie motywują ludzie mądrzejsi ode mnie. Wtedy chcę im dorównać i rozmawiać z nimi jak równy z równym. ;-) RE: Motywacje - GallAnonim - 01-15-2013 04:44 PM Ja to bym mial odwrotnie- wszystko byleby sie przed nimi nie ośmieszyć,albo nie stac się takim typowym kujonem,co zyje studiami i nauką. |