![]() |
Uniwersytet Wrocławski - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Szkolnictwo (/forum-7.html) +--- Wątek: Uniwersytet Wrocławski (/thread-17.html) |
Uniwersytet Wrocławski - Asjopeja - 01-08-2013 03:15 PM Studiuję geografię na Uniwersytecie Wrocławskim (jestem na I roku). Zastanawiam się, czy spotkam tu innych studentów tej uczelni, którzy swoim doświadczeniem pomogą mi przetrwać te ciężkie lata ![]() ![]() RE: Uniwersytet Wrocławski - peggybr0wn - 01-14-2013 09:30 PM Sam się ktoś nawinie. Nic tak nie jednoczy ludzi jak sesja. ![]() ![]() RE: Uniwersytet Wrocławski - KsiezycowyKrolik - 01-14-2013 09:32 PM Strzał w dziesiątkę. ![]() ![]() RE: Uniwersytet Wrocławski - peggybr0wn - 01-14-2013 11:01 PM Byleby te notatki, które się udostępnia nie były pisane żółtym długopisem, bo na niewiele się zdadzą jeżeli po skserowaniu wyjdzie biała "kopia". ![]() ![]() RE: Uniwersytet Wrocławski - GallAnonim - 01-15-2013 04:17 PM Zależy co kto woli- znajomych bo się lubimy ,czy znajomych bo dajesz notatki ;] Ostatnio zobaczyłem,że ściągi drukuje sie nawet na przeźroczystych foliach- i wtedy gdy taką folię sie kładzie na blacie to nie widać że coś sie tam ma(ławki zazwyczaj są na tyle popisane,że wszystko się zlewa w jedno). |