Forum Wrocław
Uniwersytet Wrocławski - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Wrocław (/forum-1.html)
+--- Dział: Szkolnictwo (/forum-7.html)
+--- Wątek: Uniwersytet Wrocławski (/thread-17.html)

Uniwersytet Wrocławski - Asjopeja - 01-08-2013 03:15 PM

Studiuję geografię na Uniwersytecie Wrocławskim (jestem na I roku). Zastanawiam się, czy spotkam tu innych studentów tej uczelni, którzy swoim doświadczeniem pomogą mi przetrwać te ciężkie lata Cyklop Jakieś wskazówki dla nowych? Na kogoś trzeba szczególnie uważać? Szczęśliwy

RE: Uniwersytet Wrocławski - peggybr0wn - 01-14-2013 09:30 PM

Sam się ktoś nawinie. Nic tak nie jednoczy ludzi jak sesja. Oczko Zobaczysz, że jak tylko zamachasz notatkami, znajdzie się całe grono Twoich wielbicieli. Więc o nic się nie martw. Duży uśmiech

RE: Uniwersytet Wrocławski - KsiezycowyKrolik - 01-14-2013 09:32 PM

Strzał w dziesiątkę. Język Każdy studenciak poleci na darmowe notatki, więc lepiej równoważ chodzenie na wykłady na przemian z imprezami. Jak się pochwalisz, od razu zyskasz adoratowów. Język

RE: Uniwersytet Wrocławski - peggybr0wn - 01-14-2013 11:01 PM

Byleby te notatki, które się udostępnia nie były pisane żółtym długopisem, bo na niewiele się zdadzą jeżeli po skserowaniu wyjdzie biała "kopia". Oczko Z tego co wiem to niektórzy studenci medycznego stosują takie praktyki. To trochę złośliwe, ale z drugiej strony rozumiem ich niechęć do powielania ich pracy. No, ale to już jest metoda, na którą znajomych się nie złowi. Oczko

RE: Uniwersytet Wrocławski - GallAnonim - 01-15-2013 04:17 PM

Zależy co kto woli- znajomych bo się lubimy ,czy znajomych bo dajesz notatki ;]
Ostatnio zobaczyłem,że ściągi drukuje sie nawet na przeźroczystych foliach- i wtedy gdy taką folię sie kładzie na blacie to nie widać że coś sie tam ma(ławki zazwyczaj są na tyle popisane,że wszystko się zlewa w jedno).