![]() |
Jakiej poczty mailowej używacie - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Jakiej poczty mailowej używacie (/thread-172.html) |
Jakiej poczty mailowej używacie - qunszt - 08-29-2013 11:26 AM Z jakich skrzynek mailowych korzystacie? Gmail, wp, onet,...??? Jestem ciekaw, czy jesteście zadowoleni z funkcjonowania waszych skrzynek pocztowych i jak je oceniacie. Chciałem też zapytać, czy ktoś z was korzysta z jakiś mniej standardowych rozwiązań, może płatnych skrzynek pocztowych czy własnych serwerów. Szukam po prostu jakieś dobrej poczty, tak aby mieć adres w swojej domenie (imie@nazwisko.pl). U niektórych rejestratorów po rejestracji domeny jest dostęp do płatnych skrzynek pocztowych za darmo, tak jest np. w skrzynce mailowej w nazwa.pl. Na razie znalazłem tylko to, ale chciałem jeszcze porównać z innymi usługami. Dlatego jeśli korzystacie z takich skrzynek to piszcie opinie na temat interfejsu, filtru spamowego, etc. Dzięki za porady. RE: Jakiej poczty mailowej używacie - gondek - 09-13-2013 02:37 PM Zdecydowanie gmail i zdecydowanie jestem bardzo zadowolona, chociaż zmiany, które nastąpiły niedawno, parę miesięcy temu, nie są jakoś super dla mnie. No ale nadal pozostaję wierna ![]() RE: Jakiej poczty mailowej używacie - Justyna - 09-17-2013 02:56 PM o2, to była moja pierwsza skrzynka pocztowa i tak juz zostało RE: Jakiej poczty mailowej używacie - sebmroz - 10-17-2013 09:46 AM Ja od wielu lat(12?) korzystam z yahoo. Teraz jestem bardzo niezadowolony, bo strasznie przepuszcza wszelakie reklamy. Miałem z nią niejeden problem, ale jakoś ciężko mi z niej zrezygnować. W końcu tam się mieści ponad 10 lat mojego życia. W celach służbowych jednak korzystam z gmailu i tu jestem już super zadowolony RE: Jakiej poczty mailowej używacie - mariolaP - 12-23-2013 11:04 PM gmail ![]() RE: Jakiej poczty mailowej używacie - marek_anral - 06-09-2014 07:08 AM o2.pl, op.pl, wp.pl mam tylko trzy adresy |