![]() |
Jaki aparat fotograficzny polecacie - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Jaki aparat fotograficzny polecacie (/thread-182.html) |
Jaki aparat fotograficzny polecacie - bull - 09-26-2013 11:37 AM Moja dotychczasowa cyfrówka odmawia już posłuszeństwa, dlatego chciałbym zakupić nowy aparat cyfrowy. Nie interesuje mnie tam żaden profesjonalny sprzęt, nie potrzebuję lustrzanki za kilka tysięcy. Ale chcę kupić taki w miarę porządny aparat kompaktowy. Budżet jaki posiadam to około 1000 zł. Co polecacie kupić w tej cenie? Dla mnie liczy się to, żeby dobrze nagrywał filmy i miał przyzwoity zoom optyczny. Nie wiem w ogóle nad jaką firmą zawiesić oko. Poprzednio miałem olympusa i był ok. Choć słyszałem też dobre opinie o nikonie czy sony. W media markt są np. takie kompaktowe aparaty cyfrowe - który produkt możecie polecić do 1000 zł? RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - patrycjusz7 - 11-05-2013 12:30 PM Ja posiadam lustrzankę w chwili obecnej a zwykłymi kompaktami bawiłem się wiele lat temu. Z tego co się orientuję ciężko będzie do 1000zł znaleźć coś przyzwoitego, nagrywającego dobre filmy i do tego z mocnym zblizeniem - ale to moja opinia i może przez to że działam na lustrzance mam zawyżone standardy... RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - Rena - 11-11-2013 12:02 PM Ja mam Canona. RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - Zyla77 - 11-20-2013 02:56 PM Ja polecam firmę Canon , sam posiadam i ludzie sobie chwalą jak z nimi rozmawiam , a jaki model to już musisz poszukać . Polecam lustrzanki bo są bardzo dobre ale nie powiem Tobie teraz jaki sprzęt dostaniesz w tej cenie. RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - Gustaco98 - 11-24-2013 02:11 AM Hmmm ja również robię zdjęcia lustrzanką, ale nie dziwię się, że są osoby, które preferują zwykłe cyfrówki. Mój znajomy ma Canona z serii Sx i sobie w sumie chwali (dość tani). Ja na twoim miesjcu jednak postanowiłbym odłożyć trochę więcej kasy i na przykład kupić Lumixa - dużo lepsza optyka, ale ok 400zł trzeba więcej dorzucić. RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - KarolTurbon - 11-28-2013 03:10 PM Canona nie polecam, z tego co wiem mogą być problemy z serwisem. Mój znajomy z tego co wiem, to z naprawą swojej lustrzanki z Canona musiał aż do Pragi jeździć. Dlaczego? Dokładnie nie wiem. RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - texasd - 12-20-2013 04:24 PM (11-28-2013 03:10 PM)KarolTurbon napisał(a): Canona nie polecam, z tego co wiem mogą być problemy z serwisem. Mój znajomy z tego co wiem, to z naprawą swojej lustrzanki z Canona musiał aż do Pragi jeździć. Dlaczego? Dokładnie nie wiem. Coś mi się wierzyć w to nie chce ![]() _______ dieta catering warszawa RE: Jaki aparat fotograficzny polecacie - Rena - 01-17-2014 09:46 PM Mój się nie psuje. |