![]() |
Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Inne (/forum-13.html) +--- Wątek: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę (/thread-183.html) |
Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - jarek_k - 09-28-2013 07:03 PM Witam! Czy możecie polecić mi jakiś serwis we Wrocławiu, który zajmuje się regeneracją turbosprężarek? Zależy mi na sprawdzonym serwisie który wykona dobrze swoją robotę. Wie ktoś coś więcej w tej kwestii? RE: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - Tomasz_N - 10-15-2013 10:16 AM We Wrocławiu jest kilka tego typu serwisów . Dobrym jest (chociaż krążą o nim złe opinie sprzed kilku lat) TurboSerwis - ulica Klimasa 4. Ja w każdym razie miałem z nim dobre doświadczenia, korzystałem na początku tego roku ![]() RE: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - jarek_k - 11-01-2013 12:03 AM Dziękuje za odpowiedź. A powiedz jeszcze jak jest u nich z gwarancją i ceną na wykonane usługi? Pisząc wprost, jakie są ceny regeneracji turbosprężarek, bo mam cenniki u innych zakładów z Wrocławia. RE: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - Tomasz_N - 12-22-2013 02:12 PM Ja robiłem u nich wtryski, byłem zadowolony dlatego potem dałem i także turbosprężarkę do regeneracji. Gwarancji na turbo dają 2 lata, cena ok. 1000 zł, ja płaciłem 900 zł. U mnie po regeneracji zrobiłem kilkanaście tysięcy kilometrów i póki co nie musiałem reklamować, więc polecam!!! RE: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - jarek_k - 10-27-2014 09:25 AM Dzięki za wypowiedzi, udało mi się jakiś czas temu skorzystać z usług tego warsztatu i mam o nim same dobre zdanie. Z przyjemnością i chęcią każdemu mogę polecić: http://turboserwis.pl/ Tak jak kolega wyżej pisał, ja również jestem zadowolony. Turbina po regeneracji u nich działa już kilka miesięcy, wszystko jest bez zarzutu. Polecam! RE: Polećcie warsztat we Wrocławiu który zregeneruje turbosprężarkę - qunszt - 12-21-2014 07:05 PM Moim zdaniem warto pytać na forach motoryzacyjnych konkretnych samochodów. Ja np. mam VW passat i tam ktoś mi polecił konkretny warsztat. |