![]() |
Żarty, kawały, dowcipy - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Żarty, kawały, dowcipy (/thread-19.html) |
Żarty, kawały, dowcipy - Asjopeja - 01-08-2013 03:21 PM Czyli co nas śmieszy, co nas bawi ![]() W wojsku robią test na inteligencję. - Powiedzcie no mi Kowalski, co będzie, jak wam kula na wojnie odstrzeli jedno ucho? - Będę gorzej słyszał. - Dobrze. A co będzie, jak wam kula odstrzeli drugie ucho? - Nie będę nic widział. - Dlaczego? - Bo mi hełm na oczy spadnie. Przed sklepem w lesie stoi w kolejce mnóstwo zwierząt: niedźwiedzie, lisy, wilki, jeże. Przez kolejkę przepycha się zając. Rozpycha inne zwierzęta łokciami, wreszcie jest na początku kolejki. W tym momencie łapie go niedźwiedź i mówi: -Ty, zając, gdzie się wpychasz?! Na koniec! I rzuca go na koniec kolejki. Zając znowu się przepycha, ale znowu łapie go niedźwiedź i odrzuca na koniec. Zając powtarza swój wyczyn kilka razy, ale za każdym razem niedźwiedź wyrzuca go na koniec. Wreszcie obolały zając otrzepuje się z kurzu i mówi do siebie: -Nie to nie. Nie otwieram dzisiaj sklepu! ![]() ![]() RE: Żarty, kawały, dowcipy - GallAnonim - 01-14-2013 11:14 AM hahaha... tego z zającem nie znałem! |