![]() |
Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Off topic, czyli o wszystkim i o niczym (/thread-21.html) |
Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - Asjopeja - 01-08-2013 03:23 PM Miejsce na rozmowy o pogodzie, sytuacji politycznej w kraju, o tym, że nam się chce albo że nam się nie chce ![]() ![]() RE: Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - Dębacka - 01-13-2013 08:42 PM Nie wiem, czy mi to akurat leży na sercu, ale dziś XXI finał WOŚP. Byliście gdzieś? Dołożyliście swój grosik? Czy jesteście przeciwni takim akcjom? RE: Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - GallAnonim - 01-14-2013 10:59 AM Zazwyczaj jestem przeciwny,bo nie ma co ukrywać- na pewno organizatorom tez się coś do kieszeni dostaje. No i wolontariusze wybierający pieniądze z puszek-wstyd! Na WOŚP co roku coś daję,ale zauwazyłem że im więcej później widzę kompromitujących zdjęć w internecie tym mniejszą sumę wrzucam do puszki. RE: Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - Mała Mi - 01-14-2013 09:02 PM Ja nie wspieram WOŚP. Może gdyby cała kwota szła na te chore dzieci, to tak. Ale bardzo nie podoba mi się, że część tych pieniędzy idzie na Woodstock, którego nie popieram i uważam za centrum degrengolady. Już lepiej wspierać Caritas. RE: Off topic, czyli o wszystkim i o niczym - GallAnonim - 01-14-2013 09:30 PM z caritasem sprawa tez się ma różnie-spotkałem sie z tym,że rozdają ubrania ''po znajomości". Biedniejsze rodziny maja przydział ubrań na miesiąc,ale jak sie ma chody to można by na spokojnie swój lumpeks otworzyć. chyba każda fundacja charytatywna ma swoje minusy. Nie ma się co okłamywać,że WOŚP działa na większą skalę niż caritas- mam tu na myśli sumy pieniędzy które są przekazywane na sprzęt. I nawet jeśli wezmą cos do kieszeni to to co dają szpitalom przykrywa złodziejstwo. |