Forum Wrocław
Portale społecznościowe - Wersja do druku

+- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html)
+--- Dział: Inne (/forum-13.html)
+--- Wątek: Portale społecznościowe (/thread-85.html)

Portale społecznościowe - Kontrolka - 01-12-2013 01:43 PM

Zarejestrowaliście się na Facebooku lub Naszej Klasie? Uważacie, że takie miejsca są potrzebne?

RE: Portale społecznościowe - Dębacka - 01-12-2013 05:42 PM

Miałam swego czasu profil na Naszej Klasie ale od dawna już go nie mam. na Facebooku mam, ale się staram nic bardzo prywatnego tam nie umieszczac

RE: Portale społecznościowe - GallAnonim - 01-14-2013 11:31 AM

Facebook- tak, tam najszybciej otrzymac odpowiedź od kogoś z roku odnośnie jakichś egzaminów itp. Fora facebookowe to skarbnica wiedzy na każdy temat.
ale z drugiej strony to miejsce śmietnik, gdzie każdy wrzuca co mu sie tylko spodoba. Przez co wchodzisz i oglądasz 150zdjęć z jednych wakacji.

RE: Portale społecznościowe - Mała Mi - 01-14-2013 08:19 PM

Kiedyś miałam konto na Nk, ale usunęłam. Potem był facebook, ale zauważyłam, że wchodzę tam z przyzwyczajenia, a nie z jakiejś potrzeby. Dezaktywowałam konto i wcale mi nie brakuje fejsa.

RE: Portale społecznościowe - GallAnonim - 01-15-2013 04:43 PM

Ja coraz rzadziej tam zaglądam,ale to może przez ogólno szerzący sie spam. Wystarczy w coś wejśc raz ,to aplikacja sama sie odnawia co jakiś czas i zaśmieca powidaomienia.FB chyba tak jak każda strona stara sie zarobić coraz więcej i przez to szarym użytkownikom się najbardziej obrywa.

RE: Portale społecznościowe - agento - 09-05-2013 06:16 PM

Nie mam kont na portalach społecznościowych, nie jest mi to potrzebne do szczęścia.

RE: Portale społecznościowe - bull - 09-26-2013 11:32 AM

Ja mam faceboka i nie widzę w tym nic złego. Po prostu nie chwalę się tam niczym Uśmiech

RE: Portale społecznościowe - tosia - 05-13-2018 06:58 PM

Ogólnie portale społecznościowe traktuję jako powszechny ekshibicjonizm i stratę czasu. Ludzie chwalą się zdjęciami z wakacji jakby to tylko oni gdzieś jeździli. Pokazują co jedzą, gdzie piją i takie tam. Co innego fanpage. Dużo firm odchodzi od stron firmowych na rzecz kont firmowych na FB, Twitterze, Instagramie, czy G+ . To forma New SEO Project http://www.newproject.biz.pl którymi zajmują się elastyczne agencje marketingu szeptanego.