![]() |
Praca za granicą - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Wrocław (/forum-1.html) +--- Dział: Praca i szkolenia (/forum-6.html) +--- Wątek: Praca za granicą (/thread-89.html) |
Praca za granicą - Dębacka - 01-12-2013 01:52 PM Plusy i minusy takie pracy na obczyźnie. Zdecydowalibyście się pojechac za chlebem gdzieś na drugi koniec Europy?? RE: Praca za granicą - Kontrolka - 01-12-2013 02:50 PM Gdybym nie miała tutaj powinności względem rodziny to tak! Mam taki zawód, że znajdę pracę wszędzie! RE: Praca za granicą - Dębacka - 01-12-2013 04:46 PM Teraz jest dośc łatwo przemieszczac się na szczęście, więc pojechałabym, bo mozna by było na święta czy urlop do Polski przyjeżdżac RE: Praca za granicą - GallAnonim - 01-14-2013 10:44 AM Minusy- rodzina daleko, często brak zrozumienia przez pracodawców(jeśli chodzi o święta), brak [pomocy ze strony innych polaków Plusy-na pewno da się zarobić tyle,że można się samemu utrzymać a i jeszcze rodzinie w Polsce coś podsyłać. RE: Praca za granicą - KsiezycowyKrolik - 01-14-2013 09:59 PM Największy minus pracy za granicą - bliscy. Największy plus - zdecydowanie perspektywa większych zarobków. No, i jeżeli ktoś chce uciec od przeszłośći, to sama możliwość opuszczenia kraju i odcięcia się od sytuacji. ![]() RE: Praca za granicą - Mała Mi - 01-14-2013 10:01 PM Po sesji zamierzam zająć się rozsyłaniem cv do różnych hoteli, restauracji, mam też konto na jakiejś stronie au pair. Może coś z tego wyjdzie i zarobię coś w wakacje. ![]() RE: Praca za granicą - peggybr0wn - 01-14-2013 10:33 PM Mi, dobrze robisz. Im wcześniej ,tym lepiej. Nigdy nie wysyłaj na ostatnią chwilę, bo istnieje male prawdopodobiensto, że ktoś się odezwie. Ja zaczełam wysyłać w czerwcu, w trakcie sesji (wiadomo, wszystko jest lepsze od nauki) i firmy odzywały się do mnie dopiero we wrzesniu, kiedy nie opłacało mi się juz wyjeżdżać - wiadomo, za miesiąc znów studia. Dobrą taktykę obrałaś. ![]() RE: Praca za granicą - GallAnonim - 01-15-2013 04:03 PM nie boicie się jechac tak w ciemno, na słowo? RE: Praca za granicą - malina88 - 08-23-2016 10:21 AM Ciekawa oferta pracy w Niemczech: http://prestige24h.pl/ |