Create an Account
x

Log in

Username:

Password:

or Register

Nie pamiętam hasła

Reklama

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrocław - pytanie o ubezpieczenia
Autor Wiadomość
agento Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 8
Reputacja: 0
Wrocław - pytanie o ubezpieczenia
Z racji tego, iż jestem coraz starszy, choć nie stary oczywiście Uśmiech, coraz częściej myślę o chociaż minimalnym zabezpieczeniu swojej, a przede wszystkim przyszłości mojej rodziny. Chodzi mi o ubezpieczenie na życie oraz jakieś dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne. Niestety w Polsce, ani na ZUS, ani na NFZ nie ma co liczyć. Dlatego jak ktoś nie ma kasy na prywatną opiekę medyczną, to może nie zdążą go wyleczyć. Podobnie z ZUS i emeryturą, jak się nie odłoży samemu to na starość nic nie będzie. Wiadomo, że na koncie nie będę trzymał bo za kilka czy kilkanaście lat to inflacja może być tak duża, że te pieniądze de facto nie będą zbyt wiele warte. Pomyślałem o jakimś ubezpieczeniu.

Czy możecie polecić we Wrocławiu jakiegoś doradcę, może być z konkretnej firmy ubezpieczeniowej, ważne żeby rzetelnie doradził, które ubezpieczenie wybrać. Próbował zamówić coś samemu przez internet, ale oferty są bardzo ogólne i ciężko coś wybrać. Wolę jakby ktoś mi doradził bardzie indywidualny produkt ubezpieczeniowy. Na innym forum ktoś polecał mi doradcę z ING, pana Rogalskiego, tu jest jego strona agent ubezpieczeniowy ing Wrocław - czy mieliście może okazję z nim współpracować? Chciałbym się dowiedzieć po prostu jakiś opinii o tym człowieku.

Ewentualnie jeśli możecie polecić z własnego doświadczenia kogoś innego w kwestii ubezpieczeń czy produktów emerytalnych, to bardzo proszę o info. Również piszcie, czy sami macie takie ubezpieczenia i konkretnie jakie firmy ubezpieczeniowe wybraliście.

Zapraszam do dyskusji.
09-05-2013 06:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Wrocław - pytanie o ubezpieczenia - agento - 09-05-2013 06:37 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

gabinet psychoterapii katowice

architekt wnętrz wrocław

Polecamy: