Create an Account
x

Log in

Username:

Password:

or Register

Nie pamiętam hasła

Reklama

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CV - jak pisać?
Autor Wiadomość
sebmroz Offline
Banned

Liczba postów: 33
CV - jak pisać?
Piszę swoje CV, pierwszy raz po kilku latach, wcześniej tylko uzupełniałem dodatkowe informacje. Ostatnio jednak usłyszałem, że mój życiorys nie jest już na czasie i warto napisać nowy. Więc piszę, szukam w sieci,ale szczerze mówiąc mam mętlik w głowie, bo wszystkie porady takie same, powielające się. Szablony i wzory też się powielają. Znacie jakąś fajną stronkę, która udziela profesjonalnych rad? Ściągnąłem e-booka z pracuj ale za dużo informacji tam jest i jakoś nie wiadomo do czego przypiąć dane rady.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-17-2013 09:35 AM przez sebmroz.)
10-09-2013 10:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tomasz_N Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 8
Reputacja: 0
RE: CV - jak pisać?
W sieci masz tyle poradników dotyczących pisania CV, że naprawdę, znajdziesz coś dla siebie Uśmiech
10-09-2013 03:44 PM
sebmroz Offline
Banned

Liczba postów: 33
RE: CV - jak pisać?
No właśnie chodzi mi o jakość a nie ilość. Nie zależy mi na radach jakiegoś redaktora, który sobie musiał napisać tekst, ale kogoś kto naprawdę się na tym zna Uśmiech Trochę poszukałem tutaj http://praca.gratka.pl/poradnik/jak-napisac-cv-23.html trochę skorzystałem z kreatorów CV i myślę, że jest już ok. Mam jednak problem z zapisaniem luki w moim wykształceniu. Dwa lata temu przerwałem naukę i nie napisałem pracy. Teraz jednak na nowo ją rozpocząłem i chcę już ją skończyć. Nie wiem jak to wpisać: może tak? 2008-2010 Uniewersytet...- wykształcenie wyższe niepełne a później 2013 - obecnie - w trakcie pisania pracy
10-17-2013 09:40 AM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Reklama:

gabinet psychoterapii katowice

architekt wnętrz wrocław

Polecamy: