![]() |
Lekarz czy uzdrowiciel? - Wersja do druku +- Forum Wrocław (http://www.forumwroclaw.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-10.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-11.html) +--- Wątek: Lekarz czy uzdrowiciel? (/thread-83.html) |
Lekarz czy uzdrowiciel? - Kontrolka - 01-12-2013 01:39 PM Jak uważacie? Byliście kiedyś u jakiegoś takiego znachora? Poszlibyście? RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - Dębacka - 01-12-2013 02:12 PM nie byłam nigdy, ale gdyby od tego zależało moje zdrowie albo życie, to wszystkiego bym spróbowała, nawet uzdrowiciela RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - Kontrolka - 01-12-2013 04:08 PM Ja pewnie też! Teraz, jak nie jest mi nic poważnego, to chodzę do klasycznego lekarza, fartuch, stetoskop i te rzeczy. Ale gdyby moje życie było zagrożone to bym łapała się każdej nitki nadziei! RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - GallAnonim - 01-14-2013 11:18 AM Podobno takie wioskowe znachorki zawsze pomagają na problemy z dziećmi- czyli jak maluch płacze,albo nie śpi w nocy. I tylko o takich wizytach słyszałem, Chyba większość ludzi woli iśc do normalnego lekarza i dopiero jak już nie ma wyjścia to łapią sie innych sposobów. RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - Mała Mi - 01-14-2013 08:53 PM Gdybym była zdesperowana, to odwiedziłabym nawet i uzdrowiciela. W końcu nie ma nic do stracenia. RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - GallAnonim - 01-14-2013 09:38 PM W ogóle wierzycie w uzdrowicieli telewizyjnych ( programy typu ,,ręce które leczą") czy tylko takie wiejskie babuszki,co zbierają zioła na polach i na ich podstawie sporządzają pomocne specyfiki? RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - margaritha - 03-19-2013 12:07 PM ja w uzdrowicieli nie wierzę , w żadnych medycyna to medycyna RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - qunszt - 03-25-2013 09:55 AM jak ktoś wierzy w uzdrowicieli...no to przepraszam, ale głupota sięga zenitu. RE: Lekarz czy uzdrowiciel? - jpabiak - 12-31-2017 02:08 PM U znachora to nie wiem, ale mnie akurat w największych moich problemach medycyna tradycyjna/zachodnia/konserwatywna nie pomogła. Najbardziej mi pomogła właśnie naturalna http://akupunkturapokrywka.pl/ a rozpisywać się na temat dolegliwości mogę do jutra. Ważne żeby dać sobie szansę i posłuchać różnych specjalistów, z różnych dziedzin. Bo czasami się długo wzbraniamy, a potem się okazuje że niepotrzebnie tak długo cierpieliśmy. |